Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1877
  • ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΑΡΓΚΩΦ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/239_img.jpg

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΑΡΓΚΩΦ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Αξιώσεις

- ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 224 ΚΑΙ ΑΕΤΙΔΕΩΝ 2, Χολαργός 155 61, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Από το 1993 έως και σήμερα ο αναγνωρισμένος από το Ευρωπαϊκό Board της Ουρολόγιας, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος Dr. Ευγένιος Αλάργκωφ έχει συμμετάσχει σε όλα τα ουρολογικά συνέδρια και courses που έλαβαν χώρα σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία και σε πολλές ακόμα χώρες του εξωτερικού. Επιπρόσθετα έχει στο ενεργητικό του, πάνω από 65 επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Γενικότερα, ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Dr. Ευγένιος Αλάργκωφ έχει εκπαιδευτεί στον τομέα της Ανδρολογίας – Reconstructive Surgery και Implantive Urology, στην Αμερική και συγκεκριμένα στις περιοχές Σαν Αντόνιο και Τέξας, από τους καθηγητές Le Roy Jones και Gary Price, στην Οκλαχόμα από τον Δρ. Dan Culkin, και από τον Gerard Henry/Shreveport στη Λουιζιάνα. Έχει συνεργαστεί επίσης και με τον Αμερικανό ανδρολόγο Steven Willson, που ειδικεύεται σε θέματα ανδρολογίας και έχουν ολοκληρώσει μαζί δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει αναπτύξει ακόμα επαγγελματικές σχέσεις με τους ανδρολόγους Lawerence Hakim (Cleveland Clinic,Weston, FL) και με τον Eugene Rhee (Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια). Μιλάει 5 ξένες γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, βουλγαρικά και σέρβικα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπό την καθοδήγηση του Χειρουργού Ουρολόγου – Ανδρολόγου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επεμβάσεις τοποθέτησης νέου τύπου ενδοπεϊκών προθέσεων στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική κλινική του « Σισμανογλείου» Νοσοκομείου. Επίσης, έχει υλοποιήσει την πρώτη επέμβαση στην Ελλάδα διπλής εμφύτευσης ενδοπεϊκής πρόθεσης και τεχνητού σφιγκτήρα. Την πρώτη επέμβαση τεχνητού σφικτήρα στην Βόρεια Ελλάδα- Θεσσσαλονίκη. Την πρώτη επέμβαση υδραυλικής ενδοπεϊκής πρόθεσης με Momentary Squeeze (MS) Implant. Την πρώτη επέμβαση πρόθεσης με Inhibizone καθώς και την πρώτη επέμβαση πρόθεσης LGX.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
- ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 224 ΚΑΙ ΑΕΤΙΔΕΩΝ 2, Χολαργός 155 61, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΛΑΡΓΚΩΦ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (+)