Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
3650
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/129_img.jpg

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΟΡΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Αξιώσεις

105 ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Πτυχιούχος της  Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα, εργάσθηκε για πέντε έτη σε νοσοκομεία του Λονδίνου, όπου και ακολούθησε ειδική μετεκπαίδευση αποκτώντας εξειδίκευση στην εξωσωματική γονιμοποίηση, στην διενέργεια υπερήχων, λαπαροσκόπησης και υστεροσκόπησης καθώς και στην παρακολούθηση κυήσεων υψηλού και χαμηλού κινδύνου.

Κατά την διάρκεια της εργασίας του στο Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης  Harley Street του Λονδίνου, εξειδικεύτηκε ειδικώς στην διαδικασία της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Ασχολήθηκε επισταμένως με μεγάλο αριθμό περιπτώσεων εξωσωματικής γονιμοποίησης, επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά επιτυχών κυήσεων.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Harris Birthright Research Center στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  King’s College Hospital του Λονδίνου, όπου και εξειδικεύτηκε  (Research Fellow) στην Εμβρυομητρική Ιατρική και στην διενέργεια υπερήχων. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα έλαβε μετά από εξετάσεις την άδεια άσκησης εκτέλεσης υπερήχων Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Υπουργείου Υγείας (ΚΕΣΥ).

Παράλληλα μετά την ολοκλήρωση της ειδίκευσης του στη Μαιευτική-Γυναικολογία, εργάσθηκε στα Νοσοκομεία Northampton και East Surrey Redhill, NHS  Trust της Μεγάλης Βρετανίας  διενεργώντας  μεγάλο αριθμό επεμβάσεων κυρίως ενδοσκοπικών.

Εξειδικεύτηκε τόσο στην παρακολούθηση κυήσεων υψηλού και χαμηλού κινδύνου όσο και στην αντιμετώπιση  επειγουσών   καταστάσεων που μπορούν να προκύψουν κατά την διάρκεια της κύησης και του τοκετού.

Καθ’ όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συμμετείχε σε πολυάριθμα ιατρικά και επιστημονικά συνέδρια, με στόχο την διαρκή του ενημέρωση και κατάρτιση επί των νεότερων ιατρικών και επιστημονικών δεδομένων. 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
105 ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΟΡΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα