Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1073
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4388/LAKE-1573303641.png

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΚΕ ΣΥΜΕΩΝ Αξιώσεις

10 ΚΟΥΣΚΟΥΡΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Δρ. Λάκε Συμεών ειναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της California, Irvine California College of Medicine οπου ως Clinical Research Fellow στον τομέα των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και υαλοειδούς εστίασε στις νεότερες χειρουργικές τεχνικές στην αντιμετώπιση των παθήσεων υαλοειδούς-αμφιβληστροειδούς καθώς και στην εφαρμογή των ακτίνων LASER στην πρόληψη και θεραπεία των παθήσεων του οφθαλμού.

Εχει παρακολουθήσει τις εργασίες του τμήματος αμφιβληστροειδούς καθώς και την εφαρμογή του Excimer Laser στην αντιμετώπιση των διαθλαστικών ανωμαλιών του βολβού στο Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου.

Το εκπαιδευτικό του έργο ξεκίνησε μετά την ληψη της ειδικότητας του. Αφορά την εκπαίδευση των ειδικευομένων, των μεταπτυχιακών και των προπτυχιακών φοιτητών του Α.Π.Θ. Εχει λάβει μερος τοσο σε πανελλήνια οσο και διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Οι επιστημονικές του εργασίες έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΑΚΕ ΣΥΜΕΩΝ (+)