Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
771
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5642/XARAKOPOULOU-1622112581.jpg

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Αξιώσεις

15 31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΛΑΡΙΣΑ 412 21, ΛΑΡΙΣΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Η χειρουργός οδοντίατρος Μαρία Χαρακοπούλου διατηρεί το οδοντιατρείο της στην Λάρισα εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.    

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και με τη βοήθεια της σύγχρονης υλικοτεχνικής υποδομής, δημιουργούμε μαζί το ιδανικό χαμόγελο, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες, προσαρμόζοντας τις τιμές σε αυτές. Αναλαμβάνουμε αισθητική οδοντιατρική, προσθετική, σφραγίσματα, εμφυτεύματα, απονευρώσεις, εξαγωγές, θεραπεία υαλουρονικού οξέως κ.α.

Φιλοσοφία μας είναι η εμπιστοσύνη των ασθενών προς το πρόσωπο μας. Εμπιστοσύνη, που αποκτάται με λεπτομερή ενημέρωση, ως προς τις θεραπευτικές επιλογές, τη κατανόηση των ατομικών αναγκών και προσδοκιών, την άριστη, ανώδυνη και υψηλής ποιότητας παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.   

Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο μας στην Λάρισα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Βιογραφικό 
Η οδοντίατρος Μαρία Χαρακοπούλου είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το 2001. Την περίοδο 2002-2003, μέσω του ελληνογερμανικού συνδέσμου, ολοκλήρωσε προγραμμα μετεκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Witten-Herdecke, της Γερμανίας, με θέμα τη Γενική Οδοντιατρική. Επιπλέον έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή, του  Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, με θέμα τον Καρκίνο (2005)αλλά και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα Διοίκηση Μονάδων Υγείας (2006-2009).

Στο διάστημα των 17 χρόνων από την απόκτηση του πτυχίου, η γιατρός εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο ενώ παράλληλα φροντίζει να ενημερώνεται για νεες τεχνικές και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Τα τελευταία 3 χρόνια, η γιατρός έχει προσθέσει ένα επιπλέον γνωστικό εφόδιο για την εξασφάλιση του όμορφου χαμόγελου, τη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως στην περιστοματική περιοχή, για την οποία έχει λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
15 31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΛΑΡΙΣΑ 412 21, ΛΑΡΙΣΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα