Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
2000
  • ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/39_img.jpg

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Αξιώσεις

7 ΕΛΠΙΔΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο νευρολόγος Χειλάκος Γρηγόριος, που διατηρεί το ιατρείο του στην Αγία Παρασκευή, εξειδικεύεται στη νευρολογία, παρέχοντας τις υπηρεσίες του με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι σε κάθε ασθενή.

Βασισμένος στην επιστημονική του γνώση και την άρτια κατάρτισή του, εγγυάται παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε είδους νευρολογικής πάθησης.

Πιο αναλυτικά, ειδικεύεται στη σκλήρυνση κατά πλάκας, τις κεφαλαλγίες, την επιληψία, καθώς και τις διαταραχές μνήμης, ενώ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί σχετικές εξετάσεις, όπως είναι το ηλεκτρομυογράφημα και το εγκεφαλογράφημα.

Με κύριο γνώμονα τον ασθενή και με τη χρήση σύγχρονων και αποδοτικών θεραπευτικών μεθόδων, ο νευρολόγος, με έδρα του την Αγία Παρασκευή, προσφέρει τις υπηρεσίες του με συνέπεια και ευθύνη.
Δαιθέτει μεγάλη εμπειρία στη νευρολογία, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή κέντρου πολλαπλής σκλήρυνσης και ειδικών νευρολογικών θεραπειών στο ΙΑΣΩ GENERAL.

Επίσης, ο κ. Χειλάκος Γρηγόριος, μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει υπεύθυνος νευροφυσιολογικού εργαστηρίου νευρολογικής κλινικής ογκολογικού νοσοκομείου Κηφισιάς (ΕΣΥ), (2013 - 2014) και νευρολογικός επιμελητής νευρολογικής κλινικής, υπεύθυνος νευροφυσιολογικού εργαστηρίου 1ου νοσοκομείου ΙΚΑ, π. ‘Παπαδημητρίου’ (2003 - 2013).

Ο νευρολόγος σάς περιμένει στο ιατρείο του στην Αγία Παρασκευή, ώστε να προτείνει και αναλάβει την κατάλληλη θεραπεία για κάθε είδους νευρολογική πάθηση που είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε εσείς ή κάποιος οικείος σας, πάντα με αξιοπιστία και ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Ο γιατρός είναι πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων

 

 

Παθήσεις

 

Οι νευρολογικής φύσεως παθήσεις, των οποίων τη διάγνωση, την παρακολούθηση και τη θεραπεία αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό ο νευρολόγος κ. Χειλάκος Γρηγόριος, με έδρα το ιατρείο που διατηρεί στην Αγία Παρασκευή, είναι οι ακόλουθες:

  • Πολλαπλή Σκλήρυνση (Διερεύνηση, Ειδικές θεραπείες, Συμβουλευτική ασθενών, Οικογενειακή συμβουλευτική, Οικογενειακή συμβουλευτική)
  • Αγγειακή εγκεφαλικά επεισόδια (Πρόληψη, Θεραπεία, Αποκατάσταση)
  • Κεφαλαλγία, Ημικρανία, Σύνδρομα χρόνιου πόνου (Διερεύνηση, Αντιμετώπιση)
  • Διαταραχές ισορροπίας – βάδισης, Νευρομυϊκές παθήσεις (Διερεύνηση, Θεραπεία, Αποκατάσταση)
  • Επιληψία, Διαταραχές ύπνου (Θεραπευτική αντιμετώπιση)
  • Διαταραχές μνήμης, Άνοια, N. Alzheimer, Οργανικό ψυχοσύνδρομο (Διερεύνηση, Θεραπεία, Συμβουλευτική φροντιστών)
  • Ηλεκτρομυογράφημα μελέτη κινητικών και αισθητικών ταχυτήτων αγωγής περιφερικών νεύρων
  • Προκλητά δυναμικά (Οπτικά ακουστικά σωματοαισθητικά)
  • Εφαρμογή αλλαντικής τοξίνης στη θεραπεία σπαστικότητας (Εγκεφαλικά επεισόδια, Πολλαπλή σκλήρυνση) – Δυνατότητα για κατ’ οίκον θεραπείες
  • Εφαρμογή αλλαντικής τοξίνης στη θεραπεία της ημικρανίας και του ημισπασμού προσώπο

Ο γιατρός είναι πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων και πραγματοποιεί πισκέψεις κατ’ οίκον.

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΧΕΙΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (+)