Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
3302
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2751/-1551979156.jpg

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αξιώσεις

54-56 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά δημιουργήθηκε στα πλαίσια των στόχων μας για την ύπαρξη μιας σύγχρονης κλινικής μικρών ζώων στην πόλη του Πειραιά που θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα νότια προάστια.

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων. Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα και μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα κτηνιατρικών υπηρεσιών – παθολογικό, χειρουργικό, μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις, οδοντιατρικό, επείγοντα περιστατικά, νοσηλεία. Η συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ζώο και τον ιδιοκτήτη, αποτελούν τους παράγοντες που διασφαλίζουν τη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στο κέντρο μας. Η εν λόγω ιστοσελίδα έχει σκοπό την ενημέρωση σας για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, φιλικά και υπεύθυνα από κτηνιάτρους του κέντρου μας και το ειδικευμένο προσωπικό μας. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών, για την κάλυψη των αναγκών των μικρών μας φίλων. Σ’ αυτή την ιστοσελίδα, θα βρείτε πληροφορίες για τη λειτουργία της κλινικής μας, τις υπηρεσίες που προσφέρονται, καθώς και πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες των κατοικιδίων. Για περαιτέρω πληροφορίες ή για ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κλινική είναι εξοπλισμένη με σύχρονα μηχανήματα και μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα κτηνιατρικών υπηρεσιών – παθολογικό, χειρουργικό, μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις, οδοντιατρικό, επείγοντα περιστατικά, νοσηλεία. Η συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ζώο και τον ιδιοκτήτη αποτελούν τους παράγοντες που διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στο κέντρο.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Ακτινοδιαγνωστική με χρήση ψηφιοποιητή - CR

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

 

 

 

 

 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΕΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
54-56 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ -- ΤΣΕΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (+)