Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1476
  • 1η Σελίδα
  • ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΨΥΜΕ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/933/-1605875970.png

ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΨΥΜΕ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗ Αξιώσεις

33 ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 186 48, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η “ΠΛΟΕΣ” Ε.ΨΥ.ΜΕ. είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που ιδρύθηκε από επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής το 1998.

Ενεργοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας και του κοινωνικού αποκλεισμού πολιτών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (κυρίως ατόμων με ψυχική νόσο, νοητική αναπηρία και αυτισμό), με σκοπό την ανάπτυξη προγραμμάτων και δομών που να απαντούν στις πολυεπίπεδες ανάγκες τους.

Η φιλοσοφία του φορέα εκπορεύεται από τις βασικές αρχές της κοινωνικής ψυχιατρικής και συνδέεται με την αντίληψη ότι η ψυχική διαταραχή αποτελεί ένα σύνθετο και πολυπαραγοντικό φαινόμενο. Επομένως, η πρόληψη και η αντιμετώπιση των επιπτώσεών της από πολύ νεαρή ηλικία με συστηματικό τρόπο, αποτελεσματική μέθοδο και κατάλληλα μέσα μπορεί να περιορίσει τις μελλοντικές συνέπειες που επιφέρει. Η προσέγγιση αυτή διατρέχει το σύνολο των ενεργειών και των δράσεων της εταιρίας.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη προγραμμάτων και δομών που αντιμετωπίζουν με επιστημονική επάρκεια και μεθοδολογική αποτελεσματικότητα τις ιδιαίτερες, πολυεπίπεδες ανάγκες των συγκεκριμένων ατόμων. Στη βάση αυτή, δραστηριοποιείται στη δημιουργία υπηρεσιών στο πλαίσιο ενός δικτύου που συμβάλλει στην πρόληψη, την ολοκληρωμένη παροχή και το συνεχές της φροντίδας, στην ευρύτερη κοινότητα του Πειραιά.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
33 ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 186 48, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΕΨΥΜΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα