Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
2936
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3944/PAPASIDERIS-1556877478.jpg

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αξιώσεις

149 Γρυπάρη, Καλλιθέα 176 72, ΑΤΤΙΚΗΣ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Στην οικογένειά του, έχοντας πατέρα πολιτικό μηχανικό, μεγάλωσε με τη λογική πως θα πρέπει και αυτός να ακολουθήσει το ίδιο. Στο Γυμνάσιο όμως όπου άρχισε να διδάσκεται τη Βιολογία, αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την Ζωή και τα έμβια όντα και όχι με τα υλικά που χρειάζονται για τις κατασκευές. Έτσι ο Χρήστος Παπασιδέρης ακολούθησε την αγγειοχειρουργική.

“Η συγκεκριμένη ειδικότητα αρχικά ασχολείται με την αιμάτωση, η οποία ακολουθεί τους φυσικούς νόμους της ροή των υγρών. Επίσης αφορά όλο το σώμα, όλα τα όργανα και όχι ένα τμήμα του ανθρώπινου οργανισμού.  ‘Έτσι ο Αγγειοχειρουργός έχει μία πλήρη εικόνα των λειτουργιών του ανθρώπου και στόχος του είναι η συνολική αποκατάσταση της υγείας” εξηγεί.

Ο κ. Παπασιδέρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza.” Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του εργάστηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο Κωνσταντοπούλειο Γ. Ν. Ν. Ιωνίας «Αγία Όλγα» και στο Πανεπιστημιακό Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης. Είναι διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα ¨‘Αγγειοχειρουργική: ενδαγγειακές τεχνικές’. Μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Heinrich – Heinle στο Duesseldorf της Γερμανίας.

 

Έχει διδάξει στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο του μαθήματος ‘Αγγειοχειρουργική’, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες και έχει αρκετές ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε διεθνή αναγνωρισμένα περιοδικά. Επίσης, ως άριστος γνώστης ιατρικών υπολογιστικών εφαρμογών, έχω οργανώσει βάση δεδομένων – Vascular Database  Αγγειοχειρουργικής.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα