Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1051
  • 1η Σελίδα
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ TERRA MARKET ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5074/-1593558612.jpg

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ TERRA MARKET ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Αξιώσεις

1 ΖΑΓΟΡΙΟΥ, ΙΛΙΟΝ 131 23, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η επιχείρηση «ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» δραστηριοποιείται στον χώρο του αλουμινίου για πάνω από 35 χρόνια . Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η τεχνογνωσία των προϊόντων καθώς και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά επιτυχίας μας . Πρωτεύων μέλημα μας η άριστη εξυπηρέτηση, τόσο των επαγγελματιών του κλάδου όσο και των πελατών λιανικής . Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυριό, φροντίζουμε για την καλύτερη ποιότητα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς .


Η επιχείρηση μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει και τις πιο απαιτητικές εμπορικές συναλλαγές με δίκτυο πωλήσεων όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα . Τα προϊόντα μας καλύπτουν άμεσα τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη . Στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ελληνικής παραγωγής στηρίζοντας την εγχώρια οικονομία καθώς και προϊόντα εισαγωγής. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους βιομηχανικούς ευρωπαϊκούς οίκους του κλάδου μας , απ΄ όπου κάνουμε εισαγωγή προϊόντων, καθώς και εξάγουμε μεγάλες ποσότητες ελληνικών προϊόντων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες .


Σε κάθε περίπτωση η άριστη εξυπηρέτηση σας βρίσκεται στους πρωταρχικούς μας στόχους και η πραγματική αμοιβή μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας . 
Γι αυτό άλλωστε μας εμπιστεύεστε από το 1982 ….

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
1 ΖΑΓΟΡΙΟΥ, ΙΛΙΟΝ 131 23, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ (+)