Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1569
  • ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4881/-1590944273.jpg

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Αξιώσεις

8-14 23ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΛΑΡΙΣΑ 412 21, ΛΑΡΙΣΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Κυριάκος Κανελλίδης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1972.

Μεγάλωσε παίρνοντας πολλά ερεθίσματα για την οδοντοτεχνική από τον πατέρα του,ο οποίος διατηρούσε εργαστήριο στη Λάρισα από τη δεκαετία του ’60. Έτσι το 1995 αποφοίτησε από την οδοντοτεχνική σχολή ¨ΠΑΣΤΕΡ¨ με άριστα συνεχίζοντας την παράδοση. Στη συνέχεια παρακολούθησε πολλά σεμινάρια κεραμικής και ολοκεραμικής στην έδρα της εταιρίας Ivoclar-Vivadent,φρεζαριστών στην Bredent και εμφυτευμάτων Frialit και IMZ. Κάνοντας ταυτόχρονα την πρακτική του στο εργαστήριο του πατέρα του πήρε την άδεια λειτουργίας οδοντοτεχνικού εργαστηρίου μετά από εξετάσεις του Υπουργείου Υγείας το 1999 ξεκινώντας έτσι τη δική του πορεία.

Σήμερα συνεχίζει να διατηρεί το εργαστήριό του στη Λάρισα προσπαθώντας πάντα να εξελίσσεται και να ενημερώνεται για τις νέες τεχνικές του επαγγέλματος.Έχοντας ένα επίπεδο εξοπλισμού αρκετά υψηλό,στοχεύει πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μεθόδους και υλικά από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο.

Στόχος του εργαστηρίου παραμένει πάντα η γρήγορη εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα. Ακίνητη Προσθετική: Μεταλλοακρυλικά Μεταλλοπορσελάνες Ολοκεραμικά Ζιρκονία Σύνθετες Ρητίνες Αισθητικές Αποκαταστάσεις Εμφυτεύματα Κινητή Προσθετική: Ολικές Οδοντοστοιχίες Μερικές Οδοντοστοιχίες Νάρθηκες όλων των τύπων.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
8-14 23ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΛΑΡΙΣΑ 412 21, ΛΑΡΙΣΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (+)