Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1673
https://www.ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5620/______-1619547825.jpg

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΜΠΡΙΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Αξιώσεις

125 ΙΑΣΩΝΟΣ, ΒΟΛΟΣ 382 21, ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο νευροχειρουργός Μπρίζας Στέργιος MD εδρεύει στο Βόλο και είναι Επιστημονικός Διευθυντής του Νευροχειρουργικού Τμήματος στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Συνεργάτης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Έχει εξειδίκευση στη μικρονευροχειρουργική, η οποία αποτελεί την πιο αποτελεσματική σύγχρονη θεραπεία παθήσεων, όπως εκφυλιστικά νοσήματα σπονδυλικής στήλης (δισκοκήλες οσφυϊκής - θωρακικής και αυχενικής μοίρας).

Επίσης, ο γιατρός εξειδικεύεται στη νευροτραυματολογία (κατάγματα σπονδυλικής στήλης και κρανίου), στους όγκους εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης, στις αγγειακές παθήσεις (εγκεφάλου, σπονδυλικής στήλης), στην υδροκεφαλία, στο χρόνιο πόνο και στις παθήσεις περιφερικών νεύρων (κακώσεις).

Ο ιατρός αναλαμβάνει τη χειρουργική σπονδυλικής στήλης (δισκοκήλες, κατάγματα, όγκοι) και τη χειρουργική εγκεφάλου (όγκοι, αιματώματα, υδροκεφαλία, κατάγματα, ανεύρυσμα εγκεφάλου).

Ο σεβασμός στο νευρικό ιστό αποτελεί τον πρωταρχικό σκοπό κάθε νευροχειρουργικής παρέμβασης. Η χρήση του μικροσκοπίου, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της τεχνολογίας στη νευροχειρουργική, έχουν καταστήσει, πλέον, τη θεραπεία νευροχειρουργικών παθήσεων εφικτή, αποτελεσματική και χωρίς νευρολογικές επιπτώσεις για τον ασθενή.

Στόχος του ιατρού κ. Μπρίζα είναι η ταχεία αποκατάσταση και η επάνοδος του / της ασθενούς στις καθημερινές δραστηριότητες.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΠΡΙΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (+)